Obaveštenje o Dial-Up usluzi i mail adresi na bitsyu.net

Obaveštavamo Vas da od 01.09.2016. godine prestajemo sa pružanjem Dial-Up usluge. Dalje korišćenje naših servisa moguce je putem ADSL-a kao i drugih nacina pristupa.

Sve informacije o nacinima koriscenja Interneta mozete dobiti slanjem upita na prodaja@beograd.com ili pozivom na broj telefona: (011) 333 0 333.

Svi korisnici Dial-Up usluge besplatno su koristili mail adrese na domenu bitsyu.net (na primer mojmail@bitsyu.net).

Ukoliko želite da i posle 01.09.2016. godine primate poruke poslate na Vašu bitsyu.net mail adresu, možete zakupiti mail adresu na domenu beograd.com (na primer mojmail@beograd.com), a mi ćemo Vam podesiti da sve poruke stižu na novu mail adresu.

Veličina rezervisanog prostora je 1024 MB po mail adresi, a omogućeno Vam je da nezavisno pristupate mail nalogu bez obzira na vrstu konekcije koju koristite. Možete koristiti neki od mail programa (Outlook, Microsoft Outlook, ...) ili pristup preko web mail-a.
Imate mogućnost  samostalne administracije korisnika (promena lozinke, preusmeravanje pošte, kreiranje automatskog odgovora i slično), a podržan je WebMail putem SSL-a,  SMTP/POP3/IMAP, SMTP autentifikacija i Kalendar.

Pretplata za korišćenje mail adrese na domenu beograd.com iznosi 1,00 EUR mesečno što za period od godinu dana iznosi 12,00 EUR, odnosno 14,40 EUR sa PDV .
Cena je ista za pravna i fizička lica.
Obračun se vrši po srednjem kursu NBS na dan izdavanja računa.

Dodatne informacije možete dobiti slanjem upita na prodaja@beograd.com ili pozivom na broj telefona: (011) 333 0 333.